Kristiina Pynnönen

Tanssilajit:

Päälajini on jazz. Minulta löytyy pidempää tanssitaustaa myös katutanssilajeista ja nykytanssista. Viime vuosina olen hurahtanut salsan ja bachatan maailmaan.

Tanssihistoria:

Hyppäsin tanssin pariin noin 10 vuotta sitten joukkuevoimistelun jäädessä taustalle. Tanssiurani aikana olen kilpaillut lukuisissa SM-kisoissa hyvällä menestyksellä sekä kerryttänyt esiintymiskokemusta erilaisissa tapahtumissa, katselmuksissa ja muutamassa tv-ohjelmassa. Tanssinopettajan töitä olen tehnyt lasten, nuorten ja aikuisten parissa vaihdellen vuodesta 2014 alkaen.

Vahvuudet:

Tanssijana olen monipuolinen. Rakastan lavalla olemista ja yksi vahvuuksistani esiintyjänä on ilmaisutaito. Olen innoissani mukana tanssiin liittyvissä projekteissa ja tykkään tehdä töitä ihmisten parissa. Yhteistyötaidot tulevat käyttöön tanssin lisäksi sosionomin opinnoissani.

Fun fact:

Lapsena jouluaatto oli lempipäiväni vuodessa, sillä odotin innolla, että pääsen esiintymään joulupukille. Joka vuosi minulla oli useita eri esityksiä tehtynä eri voimisteluvälineiden kanssa. Myös joululevyt tuli kulutettua puhki.