Yleinen

Viola Ryssy

Tanssilajit: 

Vahvin tanssiosaamiseni on jazzissa, nykytanssissa ja reggaetonissa. Useamman vuoden ajalta on karttunut kokemusta myös katulajien puoleta hip hopista, housesta sekä dancehallista.

Tanssihistoria: Yli kymmenen vuotta kestäneen tanssiharrastukseni aikana olen ehtinyt kilpailemaan useissa katselmuksissa sekä street ja performing arts SM-kilpailuissa finaalipaikkoja saavuttaen. Viime aikoina olen ollut kisamaailmassa mukana koreografin kengissä. Esiintymisiä on kertynyt lukuisia erilaisista tilaisuuksista ja muotinäytöksistä festivaaleihin. Kansainvälistä esiintymiskokemustakin olen saanut N.O.D Youth Companyssa tanssiessani.

Vahvuudet: Vahvan ilmaisun taidon lisäksi monipuolisuus ja eri lajien fuusioiminen ovat tärkeitä osia omassa luovuudessani. Nuo asiat tekevät minusta myös muuntautumiskykyisen tanssijan. Olen kokenut nämä seikat myös erittäin hyödyllisinä opettaessani tanssia eri-ikäisille harrastajille. Oppilaita minulla on ollut lapsista aikuisiin sekä muita ilmaisua ja taiteellisuutta painottavien monipuolisten lajien harrastajia, kuten taitoluistelijat ja kilpa-aerobic-kilpailijat. Vahvuuttani ohjaajana tukee koulutukseni personal trainerina sekä hyvinvoinnin näkökulmaa syvemmin voin hyödyntää myös hierojan koulutukseni kautta.

Fun fact: Itken myös sun ilot ja surut